Exclusieve herenbroeken met echte meerwaarde

Onze ontwerpers maken herenbroeken die echt het verschil maken! Wij maken stijlvolle herenbroeken voor elke gelegenheid, die niet alleen indruk maken op het gebied van uiterlijk en materiaalkeuze, maar ook garant staan ​​voor maximaal comfort. Steeds meer enthousiaste klanten raken “verslaafd aan de Club van Comfort”.

De meeste van onze broeken zijn gemaakt van high-stretch stof, wat lange werkdagen, vluchten en dergelijke veel relaxter maakt.

In onze collecties is er een grote keuze aan urban streetwear, moderne denim, business fashion in een exclusieve wollook, broeken van luxe corduroy, opperste katoen en eersteklas functionele kleding met innovatieve klimaatregulatie voor het zomer- en winterseizoen.

Tegelijkertijd combineren we geavanceerde snitten met ingenieuze functies waar mannen niet meer zonder willen. Je smartphone verdwijnt veilig in onze gepatenteerde Smartpocket, contant geld in ingenaaide muntzakjes of in een verborgen veiligheidszakje. Geïntegreerde overhemdstoppers en een elastische comfortabele tailleband in elke broek zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken.

Omdat we willen dat onze klanten in Club of Comfort broeken van elk moment kunnen genieten en zich ontspannen kunnen concentreren op de belangrijke dingen.

Probeer het uit en ervaar het unieke “Club of Comfort” gevoel!