PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Club-of-Comfort NL kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Club-of-Comfort NL, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Club-of-Comfort NL verstrekt. Club-of-Comfort NL kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM CLUB-OF-COMFORT NL GEGEVENS NODIG HEEFT

Club-of-Comfort NL verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan Club-of-Comfort NL uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG CLUB-OF-COMFORT NL GEGEVENS BEWAART

Club-of-Comfort NL bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Club-of-Comfort NL verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Club-of-Comfort NL worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Club-of-Comfort NL gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.|

GOOGLE ANALYTICS

Club-of-Comfort NL maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Club-of-Comfort NL bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Club-of-Comfort NL te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Club-of-Comfort NL heeft hier geen invloed op.

Club-of-Comfort NL heeft Google geen toestemming gegeven om via Club-of-Comfort NL verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een
verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@club-of-comfort.nl. ClubofComfort NL zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Club-of-Comfort NL neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Club-of-Comfort NL maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Club-of-Comfort NL verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Club-of-Comfort NL op via info@club-of-comfort.nl. Club-of-Comfort.nl is een website van ClubofComfort NL. Club-of-Comfort NL is als volgt te bereiken:

Onderneming: Gerarda van Mook
Vestigingsadres: Steens Höchte 2, 26802 Moormerland, Duitsland
Handelskammer Anmeldenummer: 90084533 für Ostfriesland und Papenburg
MwSt-ID: DE309846860
Telefoon: +49 4924 9495320
E-mailadres: info@clubofcomfort.nl