GARANTIE

Wat mag u van ons verwachten?
Club-of-Comfort.nl biedt de beste kwaliteit voor de scherpe prijzen. Voor een snelle afhandeling vragen we u de afleverbon en artikelgegevens bij de hand te houden.
We kijken natuurlijk of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn en zorgen samen met u voor een passende oplossing.

Binnen de zichttermijn
Heeft u een broek ontvangen die kapot is? Meld dit binnen de zichttermijn en, als dit mogelijk is, ruilen we het direct om.

Buiten de zichttermijn
Heeft u bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

Minimaal 1 jaar garantie
Op alle bij club-of-comfort.nl gekochte artikelen heeft u ten minste 1 jaar garantie.

Fabrieksgarantie
Club of Comfort geeft fabrieksgarantie op hun producten. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van club-of-comfort.nl. Uiteraard zijn wij verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van de klacht.

Na de (fabrieks)garantietermijn
Zodra u een artikelklacht bij ons meldt, bekijken wij of de bovengenoemde garanties van toepassing zijn en wat een passende oplossing voor het probleem is. Maar ook na afloop van de (fabrieks)garantietermijn kunt u met een gegronde klacht bij ons terecht.

Gegronde klacht
De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
* beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
* onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
* normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing. Contact Hieronder de manieren waarop u ons kunt bereiken.

Tel: 0049 4924 9495320
(maandag t/m vrijdag 09.00 – 18.00 uur)
Mailen kan natuurlijk altijd!

Contactadres: (Nederlands gesproken)
Steens Höchte 2
26802 Moormerland
Duitsland
T: +49 4924 9495320
M: info@clubofcomfort.nl