TRANSPARANT RETOURBELEID

Zichttermijn
Voor de Club-of-Comfort.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact ons op te nemen om dit te melden.

Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. Dit geldt niet voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming. U kunt het artikel retourneren:
* binnen de zichttermijn van 14 dagen
* als het artikel compleet is
* in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en verpakking.


Maat-/kleurruiling
Wilt u een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur? U kunt de bestelling binnen de zichttermijn retourneren. Een bestelling van hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling.

Transparant retourbeleid
U heeft via onze webwinkel een artikel gekocht en stuurt dit terug? U heeft in dat geval recht op terugbetaling. Hier valt dus niet alleen de aanschafprijs van het product onder, maar ook de verzendkosten (6,95 EURO) binnen Nederland.

Teruggave van verzendkosten voor buitenlandse bestellingen worden maximaal vergoed tot de standaard verzendkosten die gelden voor binnenlandse tarieven van PostNL. (6,95 Euro tot 2 kg tarief geldend vanaf 01-01-2021)

U heeft meerdere artikelen besteld?
Het kan zijn dat u meerdere producten heeft besteld, maar niet tevreden bent over alle ontvangen producten. Wanneer u de producten die niet naar zijn wens zijn terugstuurt en de overige producten houdt, betalen wij de teruggestuurde producten terug. De verzendkosten zijn dan voor uw rekening.

Kosten van verzenden
Wij vergoeden de kosten van een standaard verzendmethode PostNL tarief (6,95 Euro tot 2 kg tarief geldend vanaf 01-01-2021)
Extra bijkomende kosten voor verzending komen voor uw eigen rekening.